RR CUSTOMS

RR CUSTOMS

Mi smo proizvođač visokokvalitetnih proizvoda auto kozmetike!

Ponudu BAD BOY proizvoda pogledajte: >ovdje<

Proizvodnja
Naša proizvodna linija nalazi se u Poljskoj. Više od 95% ponuđenih proizvoda izrađujemo sami. Posjedujemo vlastite kemijske laboratorije, proizvodne linije i skladišta. Zahvaljujući tome u mogućnosti smo kontrolirati procese proizvodnje i pakiranja. To donosi fleksibilnost u obnavljanju zaliha, često osvježavanje i izbjegavanje starenja proizvoda na skladištima. Trenutno raspolažemo s cca 3.000 m2 proizvodnog i skladišnog prostora.

Osnivanje
Rafał, vlasnik i kreator tvrtke RRCustoms nikad ne bi pomislio kada je osnivao svoju tvrtku da će biti proizvođač auto kozmetike. Počeci sežu od 2000. godine kada počinje njegova avantura s automobilskom industrijom. Prvih godina fokus je bio na vizualni tuning automobila i motocikala, projekti rekonstrukcije i restauracije automobila po narudžbi. Za tematiku wrapping i detailinga zainteresirali smo se tijekom dugogodišnjeg usavršavanja u Velikoj Britaniji. Nakon otprilike 10 godina  detailing sve više i više ulazi u svijet RRCustomsa. Sljedeće godine tvrtka se transformira prema wrappingu i auto kozmetici. Kontinuirani razvoj brenda i traženje što boljih proizvoda za detailing rezultirao je suradnjom sa neovisnim kemijskim laboratorijem, zapošljavanjem kemičara i početkom rada na vlastitim proizvodima. 2016. godine stvorena je prva RRCustoms auto kozmetika koju je tržište prihvatilo s oduševljenjem. To nam je dalo motivaciju za daljnji rad na novim proizvodima, a u isto vrijeme usmjerilo našu aktivnost na proizvodnju. Trenutno nudimo preko 50 detailing proizvoda, pristutni smo na 3 kontinenta u desecima zemalja. Naš laboratorij podržavaju dva neovisna istraživačka instituta, što nas je potaknulo da se usavršavamo i stvaramo nove proizvode.

Obuka i certifikati
Popularnost našeg brenda rezultirala je velikim brojem upita za obuku. To nas je motiviralo da započnemo cikluse obuke na područjima detailinga, tintinga i wrappinga. 2015. godine službeno je počeo sa radom RRCustoms centar za obuku. Kroz 7 godina postojanja educirali smo stotine ako ne i tisuće ljudi. Zahvaljujući nama velika grupa njih uspješno vodi vlastiti posao pa čak i vlastite centre za obuku. Treninge provodimu individualno ili u manjim grupama kako bismo prnijeli maksimalnu količinu znanja. Trenutno nudimo obuku na poljima: detailing, wrapping i tinting.

O našim proizvodima
Mi smo proizvođači visokokvalitetne auto kozmetike. BadBoy linija proizvoda uključuje detailing kozmetiku namjenjenu amaterima i profesionalcima. BadBoy je naša premium linija proizvoda. Prilikom kreacije ove linije nastojali smo uravnotežiti sigurnost proizvoda sa snagom njihovog kemijskog djelovanja, lakoćom i užitkom korištenja. Većinu BadBoy proizvoda krase prekrasne mirisnie kompozicije. Linija se sastoji od preko 50 prozvoda, od sredstava za čišćenje, premaza za razne vrste površina kako vanjskih tako i unutarnjih, sredstava za uklanjanje nečistoća, šampona, aktivnih pjena, pasta za poliranje, voskova, quick detailera i keramičkih premaza. Za najzahtjevnije korisnike dostupna su pakiranja od 150ml do 20litara.

 

Vrijednosti tvrtke RRCustoms
-Brand sa karizmatičnim stilom.
-Vođeni strašću i poviješću.
-Jedinstvena radna atmosfera i opsežne marketinške kampanje obilježja su na kojima gradimo imidž tvrtke.
-Krajnji korisnik može biti siguran u najviše svjetske standarde usluga i proizvoda.
-Fleksibilan i potpuno profesionalan poslovni stav.



Stariji post Novija pošta