Dostava i osobno preuzimanje

Osobno preuzimanje:

Naručenu robu možete osobno preuzeti i platiti u našoj poslovnici:

2XTREME na adresi Trgovački centar Emmezeta, Svilajska ul. 36, Osijek

Prilikom narudžbe odaberite opciju - preuzimanje u trgovini!

Dostava:

Cijena dostave iznosi fiksno 4,65€. Za pošiljke vrijednosti preko 66,50€ dostava je besplatna.

Veleprodaja-  dostava do 129,99€ je 4.65€, od 130€ je besplatna. Dostavlja GLS. Banner i obavijest o dostavi na vrhu web shopa ne odnosi se na veleprodaju, već za privatne kupce.

Dostavu vršimo pomoću GLS dostavne službe.
Robu dostavljamo samo na području Republike Hrvatske, najčešće kroz 2-5 radnih dana.

GLS dostavna služba ne radi subotom i nedjeljom te blagdanima. Narudžba koja dođe u četvrtak poslije 8h, GLS preuzima u petak, a isporučuje u ponedjeljak. Sve narudžbe koje dođu u petak, subota i nedjelja GLS u našoj poslovnici preuzima u ponedjeljak.

Naručena roba dostavlja se do ulaza u stambeni objekt. Ako se radi o stambenoj zgradi, dostavljač nije obvezan nositi robu do kata na kojem se nalazi kupac već do ulaza u zgradu. Roba se dostavlja na području cijele Hrvatske koje pokriva GLS dostavna služba.

Raspored dostave na otoke pogledajte: >Ovdje<

U slučaju nemogućnosti uredne dostave na adresu Kupca koju je isti naznačio, Kupac snosi troškove ponovne dostave na istu ili drugu adresu ovisno o tome koje podatke će Kupac navesti Prodavatelju prilikom provjere dostave narudžbe.

Oštećenja pošiljaka

Proizvodi će biti zapakirani tako da se uobičajenom manipulacijom u transportu ne mogu oštetiti. Kupac je dužan prilikom preuzimanja proizvoda provjeriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati dostavljaču koji je robu dostavio, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva vanjska oštećenja.