Dostava i osobno preuzimanje

DOSTAVA I OSOBNO PREUZIMANJE

  • osobno preuzimanje
  • GLS dostavna služba na području Republike Hrvatske

 

Osobno preuzimanje:

Ako ste u blizini i ne želite plaćati dostavu, robu možete osobno preuzeti u trgovini 2XTREME na adresi Trgovački centar Emmezeta, Svilajska ul. 36, Osijek

Prilikom narudžbe odaberite opciju - preuzimanje u trgovini!

 

Dostava:

Dostava se vrši pomoću GLS dostavne službe samo na području Republike Hrvatske, najčešće kroz 2-5 radnih dana.

Naručena roba dostavlja se do ulaza u stambeni objekt. Ako se radi o stambenoj zgradi, dostavljač nije obvezan nositi robu do kata na kojem se nalazi kupac već do ulaza u zgradu. Roba se dostavlja na području cijele Hrvatske koje pokriva GLS dostavna služba.

 

Trošak dostave.

Za pošiljke vrijednosti do 500 kn troškovi dostave naručene robe naplaćuju se fiksnim iznosom od 35kn. Za pošiljke vrijednosti preko 500kn troškovi dostave se ne naplaćuju.

Trošak dostave priopćava se prilikom naručivanja kod svakog pojedinog proizvoda, te ukupni troškovi dostave u slučaju naručivanja više proizvoda. U slučaju nemogućnosti uredne dostave na adresu Kupca koju je isti naznačio, Kupac snosi troškove ponovne dostave na istu ili drugu adresu ovisno o tome koje podatke će Kupac navesti Prodavatelju prilikom provjere dostave narudžbe.

Oštećena pošiljka

Proizvodi će biti zapakirani tako da se uobičajenom manipulacijom u transportu ne mogu oštetiti. Kupac je dužan prilikom preuzimanja proizvoda provjeriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati dostavljaču koji je robu dostavio, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva vanjska oštećenja.